ustawka na mecze
Gość
Jeden dzien w tygodniu to zdeeeecydowanie za malo, takze jak najbardziej drugi termin jest wymagany.
Proponuje czwartek lub piatek. Beda wtedy 2 lub 3 dni przerwy pomiedzy, a wiec odpowiednio dlugo na zregenerowanie sil i doprowadzenie do odpowiedniego poziomu kwasu mlekowego w miesniach - u niektorych bardziej aktywnych
Oprocz tego oczywiscie trzeci dzien na gre, np. sroda (jezeli drugim dniem bylby piatek) lub sobota (jezeli drugim dniem bylby czwartek) dla mnie tez wchodzi w gre. Wtedy po kazdej grze bylby jeden dzien wolnego (brzmi to jak plan treningow dla zawodowej druzyny Chociaz... moze w przyszlosci wystartujemy w ktorejsc z lig amatorskich. Potencjal w koncu jakis tam mamy ). Godziny dostepnosci mam podobne do elerbio.
PS. I taka prosba! Nie zrazajcie sie pogoda... no kurde.... W ostatni poniedzialek byla delikatna mzawka i przyjemne ochlodzenie i sie nastawilem na gre, a tu dostaje sms-a ze nie gramy. No luuudzie, co wy z cukru? Comm'on gramy tez jak pada!!!!!
Pozdro
Nie zalogowalo mnie w poprzednim poscie.
Podsumowujac, gramy w najblizszy czw lub pt. Trzeba wiec wybrac dzien (proponuj czw bo wczesniej od dzis ) i zalozyc nowy temat na forum dla tego dnia aby moc monitorowac kto bedzie, a kto nie.
Ostatnio edytowany przez Mariusz (2010-07-27 19:35:08)
Hej, no ja mam spotkanie o 18 na Che³mskiej, wiêc nie wiem jak to jutro bêdzie czy siê wyrobiê czy nie (mo¿e wpadnê trochê pó¼niej). Te¿ móg³bym graæ codziennie, ale jakie¶ ¿ycie towarzyskie trzeba mieæ wiêc 2 x w tygodniu jest OK i mo¿e byæ to generalnie czwartek.
TwojStary
To kto w czwartek bêdzie najbli¿szy (09.09)? Ja powinienem siê pojawiæ.
Gość
ja tez bede.